Onze honden

Een hond als beste vriend?

Kijkt u dan maar eens naar onze Dwerg-schnauzers Gally en Zinzi. Zij zijn meer dan alleen maar een hond. Een beetje nieuwsgierig? Ja, dat zijn ze. Ze willen op ieder moment van de dag weten wat je doet en waarom. Ze zijn ook waaks. En zullen ons waarschuwen voor alles wat hun verdacht voorkomt. Ze zijn de vriendelijkste en aanhankelijkste honden die er bestaan. En u zou eens moeten zien hoe onze Gally en Zinzi met kinderen omgaat. Geen andere hond verdraagt zoveel van hen en speelt met hen. Wee de indringer die tegen zijn speelmakkertje iets in zijn schild voert. Een combinatie dus die voor een huishond niet te betalen is.

GALLY

 

Dit is Gally, het teefje waar onze kennel om begonnen is.

Haar roepnaam is Zoč

Zinzi

 

Dit is Zinzi, Dochter van Gally het teefje die we gehouden hebben uit Gally`s eerste nestje in 2011

Copyright © 2012 vangallyschoice.nl. All Rights Reserved.

Tekstvak:

Links Dabbler, in het midden Claire en rechts Gally

Veel gezocht: fokker dwergschnauzer, dwerg schnauzer, zwart-zilver dwergschnauzer, trouw, vriendelijke hond ,zwart-zilver,mini hond, kleine hond, lief karakter, minischnauzer, dwergschnauzer puppies, goed karakter, speels karakter, gezinshond, schnauzer zwart zilver puppies, puppies , haren niet ,van Gally`s Choice , dwergschnauzer , dwergschnauzer puppies , kindvriendelijk , verharen niet, kinderen , vrolijke honden , puppy's , puppies , plukken vacht , leven met een schnauzer , van Gallys Choice zwart-zilver dwergschnauzer, zwart-zilver, schnauzer, bijna reukloos, allergie, allergie vriendelijk, karakter, stokharig, stokhaar, geen gezondheidsproblemen , sterk ras , van Gally`s Choice dwergschnauzer , gallys choice , Gally`s choice, van gallys choice, fokker van dwerg schnauzer , fokker van zwart-zilver dwerg schnauzer , fokker van mini schnauzers , levershunt getest , Schildklier getest , pups levershunt getest

Onze Zinzi is een teefje geboren in april 2011. Is inmiddels getest en goed bevonden om een nestje te krijgen. Zij is een heel bijzonder teefje.Haar vacht is gitzwart met zeer mooie zilveren aftekeningen ze heeft een prachtig zwart neusje met gitzwarte oogjes.Ze is ontzettend lief en heel slim! En is het liefst altijd buiten, Ze is dol op apporteren en verzot op kinderen.Wij zijn stapel op haar en hopen t.z.t. een prachtig nestje van haar te gaan krijgen. Zinzi is een dochter van Gally- Claire v.d`n Oppasser en Nederlands Kampioen Clipper- Fleur v. d`n Oppasser een heel bijzonder koppeltje.

Gally-Claire is een teefje, geboren in maart 2009.

Deze zwart-zilver dame is een heel vriendelijk hondje en echt een allemans-vriend.Zij is diepzwart en mooi zilver van kleur. Ze Is het liefst de hele dag aan het spelen met haar maatje Zinzi van Gallys Choice.Gally pakt altijd haar riem als ze uit moet en het liefst neemt ze die van Zinzi ook mee. Ik denk dat zij het slimste hondje is die ik heb.Ze is erg aanhankelijk en heel gevoelig.Ze is mijn oogappeltje…ze weet iedere dag weer een glimlach op ons gezicht te toveren. Gally is een dochter van Dabbler-April van d`n Oppasser haar moeder heet Claire –Esta van d`n Oppasser.

Links Clipper, in het midden Gally en rechts Zinzi .

Choice

 

Dit is Choice, Dochter van Gally het teefje die we gehouden hebben uit Gally`s Tweede nestje in 2013

Onze Choice van Gallys Choice is een teefje geboren in Mei 2013. Is inmiddels getest en goed bevonden. Zij is een heel lief teefje. Haar vacht is hard, gitzwart met zeer mooie zilveren aftekeningen ze heeft een prachtig hoofd met zwart neusje met gitzwarte oogjes. Ze is ontzettend aanhankelijk, lief en soms ondeugend maar heel slim! het liefst is Choice altijd buiten met Zoč en Zinzi en zetten samen alles op zijn kop. Ze is dol op alles en iedereen en super enthousiast. Deze `Doerak` heeft ons hart gestolen en zijn allemaal stapel op haar .Choice is een dochter van Gally- Claire v.d`n Oppasser en Pepper– Britt v. d`n Oppasser

          Gally-Claire                         Pepper-Britt                             Choice v. Gallys Choice