Tekstvak:

 

InfoóPuppies

Veel gezocht: fokker dwergschnauzer, dwerg schnauzer, zwart-zilver dwergschnauzer, trouw, vriendelijke hond ,zwart-zilver,mini hond, kleine hond, lief karakter, minischnauzer, dwergschnauzer puppies, goed karakter, speels karakter, gezinshond, schnauzer zwart zilver puppies, puppies , haren niet ,van Gally`s Choice , dwergschnauzer , dwergschnauzer puppies , kindvriendelijk , verharen niet, kinderen , vrolijke honden , puppy's , puppies , plukken vacht , leven met een schnauzer , van Gallys Choice zwart-zilver dwergschnauzer, zwart-zilver, schnauzer, bijna reukloos, allergie, allergie vriendelijk, karakter, stokharig, stokhaar, geen gezondheidsproblemen , sterk ras , van Gally`s Choice dwergschnauzer , gallys choice , Gally`s choice, van gallys choice, fokker van dwerg schnauzer , fokker van zwart-zilver dwerg schnauzer , fokker van mini schnauzers , levershunt getest , Schildklier getest , pups levershunt getest

Copyright © 2012 vangallyschoice.nl. All Rights Reserved.

Met mijn twee honden wil ik in de toekomst verder bouwen aan een mooie Zwart-Zilver Dwerg-schnauzerlijn. Ik ben een kleine fokker en houd ontzettend van dit ras omdat de Dwergschnauzer gezonde temperament volle honden zijn met een goed karakter.

 

Het karakter speel een hele belangrijke rol in de fokkerij een Dwergschnauzer moet vriendelijk en zachtaardig tegenover volwassenen en kinderen zijn, zonder dat zijn temperament verloren gaat. Het fokken van schnauzers is vooral, het creŽren van gezonde en gezellige familiehonden! Maar ze zullen ongetwijfeld ook ideale gezelschapshonden worden, daar ze niet enkel op schoonheid, maar ook op hun lieve karakter gefokt zijn.

 

Onze pups groeien op in een huiselijke kring en in een hygiŽnisch klimaat tussen onze honden en zijn goed gesocialiseerd. De pups hebben hier alle ruimte om buiten in de tuin te ravotten, op ontdekkingsreis te gaan, maar ook om lekker te slapen. Zodra ze eraan toe zijn, nemen wij de pups mee naar verschillende plaatsen om ze overal aan te laten wennen. Hierbij kunt u denken aan wandelen aan de riem, contact met andere dieren, in de auto, naar de dierenarts, het OV, kinderen, aaiende mensen op straat. Jong geleerd is oud gedaan!

 

Ze zijn vanzelfsprekend voorzien van een stamboom van de Raad van Beheer en een Europees paspoort, zijn gechipt, volledig ingeŽnt en ontwormd als ze het nest verlaten. Wij Fokken volgens de voorwaarden van de VSFL en Raad v. Beheer.

 

Wij fokken zuiver hobbymatig en hebben af en toe een nestje uit weloverwogen combinaties. Het karakter speelt een hele belangrijke rol in de fokkerij: ze moeten vriendelijk en zachtaardig zijn zonder hun temperament te verliezen. Dit alles maakt het fokken van de Dwergschnauzer tot een grote uitdaging om te proberen een zo goed mogelijke foklijn op deze wereld te zetten. Ik realiseer me dat het niet altijd mogelijk is, maar wel de moeite waard is om het te proberen en hierbij zetten we samen met serieuze collega fokkers en rasliefhebbers de schouders eronder om de Zwart-Zilver Dwerg-schnauzer lijn te behouden.

Alvorens aan nakomelingen te denken hebben onze honden een algeheel uitgebreid gezondóheidsonderzoek en oogonderzoek ondergaan en zijn vrij van Pra-cataract. Tevens zijn onze honden getest op Levershunt. De pups worden met 6-7 weken getest op Levershunt alvorens ze bij ons het nest verlaten. Al onze honden en pups zijn DNA geregistreerd bij de raad van beheer.

 

GeÔnteresseerden kunnen ten alle tijde voor een afspraak bellen voor een bezoek om met ons en onze honden kennis te maken, ook wij willen graag onze pupkopers leren kennen zodat wij ons een beeld kunnen maken waar ons "kind" terecht komt ! zie menu ; contact
De gehele `van Gallys Choice `crew zal in ieder geval klaar staan voor een warm welkom.